Нова сграда - кв. Малинова долина

Местоположение: 

МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА В ЕДИН ОТ НАЙ-ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЩИТЕ СЕ РАЙОНИ НА СОФИЯ! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!

DMG ИМОТИ предлага двустайни и тристайни апартаменти в новострояща се жилищна сграда от дългогодишен строител с множество реализирани проекти.

ЛОКАЦИЯ: Жилищната сграда е разположена  на ул. Едуард Генов, която осигурява бърз достъп до бул. "Симеоновско шосе" и Околовръстен път. На пешеходно разстояние има големи вериги магазини,  на 5 мин  се намират търговски центрове, Ring Mall, IKEA. Най-голямото преимущество на комплекса е близостта до бъдещата метростанция от синята линия, на пешеходно разстояние от сградата.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сградата има 432 кв. м застроена площ и е проектирана с подземно ниво, партер, два етажа и мансардно ниво. В подземното ниво има 13 паркоместа. На ниво партер са заложени 6 гаража, 5 открити паркоместа и 4 жилища. Общо в обекта има 24 апартамента. Сградата ще бъде реализирана с висококачествени материали, напълно отговарящи на съвременните изисквания на клиентите. Зидарията на грубия строеж ще бъде изпълнена с австрийски тухли “WIENERBERGER” - гаранция за качествена топло- и шумоизолация. За поставяне и залепване на тухлите се използва немски варов разтвор “BAUMIT”. Дограмата е петкамерен PVC профил, с регулируеми механизми и двоен или троен стъклопакет, по желание на клиента. Вътрешната гипсова мазилка е на австрийската фирма- “Rоfix”. За общите части ще бъде използван гранит и алуминиеви парапети. Хидроизолацията на покрива е с 10г. гаранция. Всички открити тераси ще бъдат хидроизолирани с изолационни плоскости XPS 12cm+. Начало на строителните дейности: ноември 2020 год., срок за въвеждане в експлоатация: 24 месеца.

Свържете се с нас за повече информация относно конкретни имоти!

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.com

 

Запитване и огледи

12 + 6 =