Нова сграда - кв. Кръстова вада

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ПРЕСТИЖНА ЛОКАЦИЯ НА 5 МИН. ПЕША ОТ ЮЖЕН ПАРК И НА 10 МИН. ОТ МОЛ ПАРАДАЙС! 

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира в най-бързо развиващият се район на столицата – кв. Кръстова вада, на тиха вътрешноквартална улица с лесен достъп до бул. Черни връх и Околовръстния път, които осигуряват бързо придвижване до централната част на града и ключови обекти като метростанция „Витоша“, мол Парадайс, София Ринг мол, Икеа, Билла, Фантастико, Лидл и други големи вериги. Районът се отличава с ниско строителство, изградена инфраструктура, близост до Южен парк и социална среда.


СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Бутикова сграда с модерна архитектура и изискани общи части. Светли и просторни апартаменти, проектирани с комфортни и функционални разпределения в двустайни, тристайни и многостайни жилища. Проектът ще бъде реализиран в три сгради със самостоятелни входове с контрол на достъпа и един общ подземен паркинг, като в изпълнението са заложени материали и технологии на водещи производители в областта на строителството като REAHU, Baumit, Orona, Laminam и др. Фасадите и общите части на сградите ще бъдат завършени в модерен стил с окачена вентилируема фасада, ползвайки най-високия клас материали от естествени камък и италиански фасаден гранитогрес. Очакван Акт 16 - 2024 г.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментите се предлагат в два варианта: завършени по БДС или напълно завършени от строителя с възможност за избор на клиента от предоставени дизайнерски решения на преференциални цени.

Свободни апартаменти с площ от 73 до 299 кв.м на цени от 106 000 евро. За повече информация, цени и разпределения се свържете с нас!

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:
Петя Накова
DMG ИМОТИ ИНВЕСТ
тел. 087 68 25 441
e-mail: office@dmgimoti.com

 

Брокер: 

Петя Накова
DMG ИМОТИ
тел. 0876 825441; 02/980 16 59
e-mail: office@dmgimoti.com
www.dmgimoti.com

Запитване и огледи

8 + 0 =