Нова сграда - ж.к. Малинова долина

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ! НОВА СГРАДА С МОДЕРНА АРХИТЕКТУРНА ВИЗИЯ И КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в нова жилищна сграда на ул. "Акад. Стефан Младенов" до "Проф. Крикор Азарян" в ж.к. Малинова долина.

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира в модерен и динамично развиващ се квартал с голям инвестиционен потенциал и нова пътна инфраструктура, която осигурява бърза връзка с ключови пътни артерии в посока към центъра и изходите от града. На пешеходно разстояние има големи вериги магазини,  на 5 мин. с кола  се намират търговските центрове Ring Mall, IKEA. 

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сградата се състои от четири секции в П-образно застрояване и вътрешен двор. Проектирани са с подземно ниво, партер и пет етажа. На ниво партер са предвидени магазини, жилища със собствени дворове и паркови пространства. Следващите етажи са решени с апартаменти. В сутеренното ниво има паркинг. 

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Разпределението на площите осигурява максимален комфорт и уют. Дневните стаи са просторни и изпълнени с естествена светлина, а пространството позволява обособяването на добре оборудвана кухня и трапезен кът. Апартаментите ще се издават с подова циментова замазка в баните и стаите, балкони - керамика; машинно полагана гипсова мазилка на стените в стаите. Инсталациите включват: електро - ключове, контакти, фасунги; ВиК до тапа; кабелна телевизия, интернет, телефон; домофонна инсталация.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ И ПАРКОМЕСТА. ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:
Надалина Исаева
тел. 0877797141
e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.com

Запитване и огледи

2 + 12 =