Нова сграда в Център, ул. Братя Миладинови

ЛОКАЦИЯ: Разположена в сърцето на София с  лесен достъп до всички културни забележителности на града,  търговски райони и възли на обществения транспорт. Всяко удобство на града е на достъпно разстояние.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сграда с модерен дизайн, изчистени линии на фасадата и иновативно използване на материали. Сградата е разделена на три функционални зони:

Две подземни нива с паркоместа, гаражи и помещение за трафопост

Първия етаж е с търговска дейност

Осем жилищни етажа

С цел удобство за жителите ще бъдат инсталирани два високоскоростни пътнически асансьора, подходящи за хора с увреждания.

Апартаментите в сградата отговарят на всички съвременни изисквания за функционалност и комфорт. Апартаментите са с  просторни дневни и спални помещения с френски прозорци, които позволяват влизането на изобилно количество дневна светлина. Всеки апартамент е оборудван със складово помещение/мокро помещение и изход към тераса с минимална дълбочина от 1.50 м., което осигурява комфортно разполагане на маса с четири стола.

Проекта ще бъде изпълнен с  енергоспестяващи материали: външни тухлени стени с дебелина от 25 см., топлоизолации с дебелина 10 см. и шесткамерни дограми с трислойни стъклопакети. В общите части е предвиден монтаж на енергоспестяващо осветление.

За повече информация се свържете с нас!

Водещ брокер: Стефания Арсова 0878 02 28 29

 

Запитване и огледи

12 + 4 =