Нова сграда в кв. Левски

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! СГРАДА С КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ ДО БЪДЕЩА МЕТРОСТАНЦИЯ! НОВ ПРОЕКТ НА ДОКАЗАЛ СЕ НА СТОЛИЧНИЯ ПАЗАР ИНВЕСТИТОР!

ЛОКАЦИЯ: Сградата е с перфектна локация на 900 м от бъдещата метростанция "Витиня". Освен метрото, сред предимствата на района са близостта до центъра на града /10 мин./ и Северната тангента, в близост се намират две детски градини и училища. Непосредствено до парцела има спирка на градския транспорт - автобуси: 79 и 90, както и трамвай 22. Сградата ще бъде отделена от булаварда с обособена тридесетметрова зелена зона с растителност.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сградата е от ново поколение, в която още при проектирането са внедрени най-високите съвременни стандарти в областта на жилищното строителство. Общите части на сградата ще са с гранит и дървена ламперия. Хидравличен асансьор от висок клас. LED осветление по фасадата на сградата. Декоративно градинско осветление, което ще очертае парцела и зелените площи. Система за контрол на достъпа към сградата, както и към подземния гараж, видеонаблюдение на общите части. EPS изолация - 10 см. Покрив с XPS изолация 10 см. Тухли Wienerberger. Фасадни стени с полимерна мазилка и естествен камък.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Апартаментите ще се издават с подова циментова замазка в баните и стаите, машинно полагана гипсова мазилка на стените в стаите. Инсталациите включват: видеодомофонна система с контрол на достъп с карта или чипове, СОТ система за всеки апартамент , електронни водомери , изводи за електрически щори за всеки прозорец в жилищната част, изводи за климатици във всяка стая, блиндирани врати, шесткамерна дограма с трислоен стъклопакет и К стъкло, шумо- и топлоизолация.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ И ПАРКОМЕСТА. ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Стефания Арсова 0878022829

Запитване и огледи

1 + 11 =