Нова сграда в ж.к. Надежда 4

Местоположение: 

НОВА СГРАДА С КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ! ДО ПАРК И МЕТРОСТАНЦИЯ!

DMG Имоти предлага апартаменти в нова сграда близо до метростанция "Бели Дунав" и Северен парк от строител с множество завършени обекти в София и страната.

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира на тиха вътрешноквартална улица близо до бул. Ломско шосе, спирки на градски транспорт и метростанция "Бели Дунав", на 5 км с автомобил до центъра на града и на 5 мин. от Северен Парк. Наблизо са магазин Била, Фантастико, 24 ДКЦ, няколко детски градини и училища, и други.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Жилищната сграда е с разгърната застроена площ 1600 кв.м. Състои се от партер, четири етажа и мансардно ниво. На партерното ниво са оформени гаражи, както и открити паркоместа в рамките на имота. Следващите етажи съдържат функционално разпределени апаратаменти. Сградата се отличава със съвременна архитектура, изпълнена с висококачествени материали. Сградата е в етап на строителство. Очакван Акт 16 - 2022г.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ:  Апартаментите в сградата ще се издават на шпакловка и замазка.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ И ПАРКОМЕСТА. ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:

Надалина Исаева

тел. 0877797141

e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.com

Запитване и огледи

3 + 12 =