Нова сграда - Връбница 2

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!  ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!  ПЕРСПЕКТИВЕН РАЙОН ДО ПАРК И МЕТРОСТАНЦИЯ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти в нова жилищна сграда с надземни и подземни гаражи в кв. Връбница-2.

ЛОКАЦИЯ: Сградата е ситуирана на ул. 'Асен Трайков', на пешеходно разстояние от метростанция 'Бели Дунав', близо до входа на Северен парк, магазини 'Билла' и 'Т-маркет', детска градина 90 ДГ "Веса Паспалеева" и 61 ОУ 'Св.Св. Кирил и Методий'.

СТРОИТЕЛСТВО: Сградата е разделена на две секции, съответно на 8 и 9 етажа с общо РЗП 8815 кв.м. В жилищните етажи са проектирани двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. На партера ще бъдат разположени надземни гаражи, общи помещения за велосипеди, магазин, асансьор, един апартамент за инвалиди и мазета. Сградата ще бъде изпълнена с монолитна стоманобетонна конструкция, оразмерена на земетръс, изпълнявана по всички европейски стандарти, с висок клас на използваните материали. Начало на строителството - октомври 2020г. Очакван срок за завършване - 09. 2022г.

СЪСТОЯНИЕ: Апартаментите ще се предават на шпакловка и замазка с монтирана входна блиндирана врата, 6-камерна PVC дограма с троен стъклопакет. 

ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ 

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.

Работим и през почивните дни! 

Водещ брокер: 
Сергей Сусликов
GSM: 0877494946
E-MAIL: sergey.suslikov@dmgimoti.com

Запитване и огледи

2 + 3 =