Луксозен жилищен комплекс на бул. "Черни връх"

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ЛУКСОЗЕН ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС НА БУЛ. ЧЕРНИ ВРЪХ, БЛИЗО ДО MALL PARADISE! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в нов комплекс с жилищни, офисни и търговски площи, СПА център, детски кът и собствен парк в кв. Кръстова вада.

ЛОКАЦИЯ: Новият жилищен комплекс е ситуиран на бул."Черни връх" и бъдещото продължение на ул. "Д-р Борис Вълчев" в кв. Кръстова вада. Намира се на пешеходно разстояние от метростанция "Витоша", Mall Paradise, Billa, спирки на градски транспорт, спортни обекти, детски градини, училища, паркове и градини - Зоологическа градина, Ловен парк, Южен парк, Природен парк „Витоша“, Ботаническа градина. Местоположението осигурява бърз автомобилен достъп до центъра на града и Околовръстен път.

АРХИТЕКТУРЕН ПРОЕКТ: Комплексът се състои от осем секции, проектирани с партер, два, осем, тринадесет и петнадесет етажа. Партерното ниво и първи етаж на сградите е оформено с обществено-обслужващи площи. В трите подземни нива са заложени паркоместа. Предвидени са жилищни и офис площи клас А+ , търговски площи, фитнес, зона за релакс със СПА процедури и детски кът. Пространството между сградите е проектирано с водно огледало, беседки и много озеленяване, където живущите и работещите ще могат активно да релаксират.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Инвеститорите залагат на иновативни и качествени материали и енергийноефективни строителни технологии - висок клас асансьори SCHINDLER; последно поколение тънки мембрани за изолация на ударен шум от FONAS; висококачествена сатенена, екологична, антимикробна латексова боя VITEX; eнергоспестяваща вентилация DAIKIN; система за лъчисто подово отопление и охлаждане EMMETI CLIMA FLOOR. 

ЖИЛИЩНИ ПЛОЩИ: Апартаментите в комплекса са проектирани с визията за максимално удобство, простор, светлина и функционалност. Светлата височина на жилищата е 2,90 м. Стените между апартаментите са с двойна зидария и шумоизолираща вата Acoustic EXTRA. Дограмата е комбинация от алуминиев профил и естествено дърво, които в съчетание с четворен стъклопакет и термоизолираща вата са гаранция за най-високи нива на енергийна ефективност.

В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ АПАРТАМЕНТИ И ПАРКОМЕСТА. ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:
Надалина Исаева
тел. 0877797141
e-mail: nadalina.isaeva@dmgimoti.com

 

Запитване и огледи

7 + 7 =