Комплекс от две нови сгради - Левски-В

Местоположение: 

DMG ИМОТИ ИНВЕСТ предлага2-стайни, 3-стайни апартаменти, мезонети, гаражи и паркоместа в новострояща се сграда на ул. Станислав Доспевски в кв. Левски-В.

ЛОКАЦИЯ: Комплексът е в непосредствена близост до бъдещата Метростанция на бул. Владимир Вазов и ул. Станислав Доспевски /100 метра/, чието изграждане се очаква да приключи до 2025 г. Освен метрото, сред предимствата на района са близостта до центъра /10 мин./ и Северната тангента, както и наличието на няколко детски градини, училище, множество заведения и магазини, включително големи хипермаркети като Billa, новото Фантастико, Homemax, Плувно-развлекателен комплекс 'Варадеро' и бъдещ парк. До сградата има и спирка на градския транспорт - автобуси: 12, 14, 78, 119, 120.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Двете жилищни сгради са проектирани с общо подземно ниво, партер, пет етажа и мансардно ниво. На партерните етажи са обособени гаражни клетки и открити паркоместа в рамките на терена. В подземното ниво са предвидени гаражи и паркоместа. Горните етажи се състоят от функционално разпределени двустайни и тристайни апартаменти и три мезонета.

ПРЕДИМСТВА: Богато озеленен комплекс, изолиран от околната улична среда с дървесна растителност и предвидена външна зона за детска площадка и отдих, която ще бъде изградена от строителя. Модерна градска архитектура, висококачествено строителство и богат избор на функционално разпределени апартаменти с различна квадратура и изложение. Доказан инвеститор с дългогодишен опит в строителния бранш и множество завършени обекти.

ЕТАП: Строителството на сградите ще стартира в рамките на месец май 2024г. Очакван Акт 16 - след 24 месеца.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ПОДЗЕМНО, НАДЗЕМНО ПАРКОМЯСТО ИЛИ ГАРАЖ! В СГРАДАТА СЕ ПРЕДЛАГАТ АПАРТАМЕНТИ С РАЗЛИЧНА КВАДРАТУРА. ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОНКРЕТНИ ИМОТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Клиентите на агенцията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер:
Петя Накова
DMG ИМОТИ ИНВЕСТ
тел. 087 68 25 441
e-mail: office@dmgimoti.com

Брокер: 

Петя Накова
DMG ИМОТИ
тел. 0876 825441; 02/980 16 59
e-mail: office@dmgimoti.com
www.dmgimoti.com

Запитване и огледи

3 + 7 =