Жилищна сграда-Люлин 10

Местоположение: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! НОВА СГРАДА ПРЕД АКТ 14! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!

DMG ИМОТИ предлага апартаменти и паркоместа в нова сграда в кв. Люлин-10.

ЛОКАЦИЯ: Люлин -10 е сред най-комуникативните и перспективни райони, разположен близо до Западен парк, бул. "Сливница" и други пътни артерии. Най-близката метростанция е "Западен парк" на бул. "Царица Йоана".  В непосредствена близост до сградата има училище детска градина, хранителни магазини и спирки на градския транспорт.

СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:  Сградата  е на седем жилищни етажа и се състои от 22 апартамента. Конструкцията е стоманобетонна, зидарията с керамични тухли. Предвидена е цялостна топлоизолация, изцяло изпълнена вертикална планировка и проектно озеленяване в рамките на дворното място. Апартаментите са двустайни и тристайни с функционални разпределения.  За всеки имот е осигурено паркомясто, както и складово помещение.  Сградата е в етап на строителство. Очакван Акт 16 - август 2021г. 

ОБЩИ ЧАСТИ:  Сградата ще разполага с  луксозно оформени общи части, стълбища с технически камък, тих хидравличен асансьор.

СТЕПЕН НА ЗАВЪШЕНОСТ: Апартаментите ще се издават с комплектовани ОВ/ВиК/ Електроинсталации. Пет-камерна ПВЦ дограма. Масивни входни врати. Изградени трасета за TV и Интернет.

ОТОПЛЕНИЕ: Конвектори на ток.

В сградата се предлагат апартаменти с различна квадратура и разпределение, с възможност за избор на етаж и изложение.  За актуална информация относно конкретни имоти се свържете с нас.

DMG ИМОТИ предлага професионално безплатно съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

Клиентите на компанията получават 50% отстъпка за интериорен дизайн (2D и 3D визуализация) от партньорската ни компания DMG DESIGN.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: 

Сергей Сусликов

GSM: 0877494946

EMAIL: sergey.suslikov@dmgimoti.com

Запитване и огледи

1 + 2 =