Парцел

Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 380
Етаж: 0
Етажност: 0
Цена: 120000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градКняжево
Квадратура: 912
Етаж: 0
Цена: 130000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градЛевски
Квадратура: 502
Етаж: 0
Цена: 149000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градВитоша
Квадратура: 273
Етаж: 0
Цена: 150000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градГорна баня
Квадратура: 820
Етаж: 0
Цена: 150000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градБанкя
Квадратура: 2000
Етаж: 0
Цена: 160000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градСухата река
Квадратура: 390
Етаж: 0
Цена: 199000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Благоевград област
Квадратура: 10900
Етаж: 0
Цена: 250000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Благоевград област
Квадратура: 10900
Етаж: 0
Цена: 250000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градОвча купел 1
Квадратура: 710
Етаж: 0
Цена: 265000€