Необзаведен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБояна
Квадратура: 120
Етаж: 3
Етажност: 3
Цена: 108000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛюлин 9
Квадратура: 112
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 108112€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛозенец
Квадратура: 86
Етаж: 5
Етажност: 8
Цена: 109000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градМладост 2
Квадратура: 73
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 109500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-град
Квадратура: 85
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 109859€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДружба 2
Квадратура: 95
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 109900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 126
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 110880€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМанастирски ливади
Квадратура: 89
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 111600€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 130
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 112000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 130
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 112000€