ОТДАВА ПОД НАЕМ, КЪЩА, БОЯНА

реф.№
964
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
300
Цена: 
3500€
Етаж: 
0
Етажност: 
2
Тип строителство: 

СТРАХОТНА АТМОСФЕРА! НАЙ-ПРЕСТИЖНАТА УЛИЦА В РАЙОНА!

ЛОКАЦИЯ: луксът и престижът вървят ръка за ръка с богатата история на улица "Секвоя". Разкошните къщи и резиденции, с перфектно поддържани разточителни дворове и панорамни гледки към Витоша и столицата, говорят сами за себе си за  хората написали тази история. Не случайно там са домовете на премиера, президента, няколко посланика и високопоставени дипломати, представители на бизнеса и обществения живот. Нивото на сигурност е високо, което гарантира един спокоен живот под сенчестите борове в подножието на планината. На пешеходно разстояние има няколко много приятни заведения и ресторанта, а близостта на "Националния исторически музей", Боянската църква, Боянския водопад и Боянския проход от Копитото допълват възможностите за забавление и приятно изкарване. Достъпът до централната част на столицата, крайните и изходните точки на София се осъществява бързо и безпроблемно, чрез добре организирана мрежа от главни пътни артерии.

СТРОИТЕЛСТВО И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: къщата е основно ремонтирана и реновирана преди няколко години, с висока надеждност на вложените материали и изпълнението - дограма от високо поколение, 15 см. изолация, алуминиев покрив с нагреватели в улуците. Функционалното разпределение на площта е организирано по следния начин:

 - голям гараж срещу централния вход (мивка, работилнически кът, място за складиране) с топла връзка с масажно студио и малък килер.

- първи етаж - просторна двойна Г-образна дневна, отворена към кухня с трапезария и излаз на кокетен английски двор, баня с тоалетна. Поради леката денивелация на терена, първият етаж е с директен излаз на южната част от двора.

- втори етаж - две спални с балкон, баня с тоалетна.

- двор - 1100 кв.м., поддържани в идеално състояние, а 20 многогодишни бора създават неповторимо усещане за връзка с природата и планината. За любителите на летните вечери навън, има красива каменна камина, а за който го сърбят ръцете, в задната част на двора е сгушена и малка работилница.

СЪСТОЯНИЕ: къщата се предлага абсолютно обзаведена и оборудвана, но според нуждите и желанията на клиента, може да се предаде и необзаведена, или частично обзаведена.

ОТОПЛЕНИЕ: централна газ.

Клиентите на компанията ползват 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Работим и през почивните дни!
Водещ брокер:
Георги Кунчев
0877 733 191

 Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

8 + 7 =