Имоти София - ИмотБГ - DMG имоти - продажба на апартаменти и имоти | Имоти София, Продава къщи София, продава Апартаменти София, Имот БГ

ПРОДАВА, 3-СТ, БУЛ. ВИТОША, КВ. ИВАН ВАЗОВ

реф.№
1263
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
160
Цена: 
249000€
Етаж: 
2
Етажност: 
4
Тип строителство: 

ТОП МЯСТО, БУЛ. "ВИТОША" ДО ЮЖЕН ПАРК! ВИСОК КЛАС ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ!

ЛОКАЦИЯ: сградата е ситуирана на бул. "Витоша", срещу ресторант "Неро" и на няколко минути от входа на Южния парк. На пешеходно разстояние от сградата има всичко от което имате нужда - магазини за хранителни и битови стоки, десетки бутици, заведения и ресторанти, спирки на градски транспорт, банкови офиси, аптеки и много други.

СТРОИТЕЛСТВО: малка бутикова сграда, с Разрешение за ползване от 2007 год., с общо 3 апартамента, разположени по 1 на етаж. На калкан построиха изключително висок клас жилищна сграда и предстои да уеднаквят фасадите.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: входно фоайе с вградени гардероби, голяма кухня с трапезария, дневна, две спални, две бани с тоалетни, 3 балкона, един от които голям, с масичка и столове и прекрасна гледка към Витоша. Жилището е перфектно разработено за краткосрочно и дългосрочно отдаване, като може да настани до 10 гости.

СЪСТОЯНИЕ: довършителните работи, стени, настилки и обзавеждане са от най-висок клас. Продава се с цялото налично оборудване и обзавеждане, като нищо не липсва.

ИЗЛОЖЕНИЕ: юг/изток

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.

Работим и през почивните дни!

Водещ брокер: Георги Кунчев - 0877 733 191.Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Георги Кунчев

GSM: 0877 733 191

тел: 02/ 980-16-59

E-MAIL : georgi.kunchev@dmgimoti.com

 

Запитване и огледи

3 + 3 =