Продава 3-стаен, кв. Враждебна

реф.№
1007
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
104
Цена: 
85452€
Етаж: 
1
Етажност: 
3
Тип строителство: 

ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА! БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!

Ап. 3 е просторен тристаен апартамент на първи етаж в новострояща се многофамилна жилищна сграда със седем апартамента. Състои се от  голяма дневна с трапезария и кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, складово помещение и две тераси. 
ЛОКАЦИЯ: кв. Враждебна е с комуникативно местонахождение, бърз и лесен достъп до централната част на София по 'Ботевградско шосе' и бул. 'Владимир Вазов'. Районът предизвиква инвестиционен интерес поради близостта си до Аерогара-София и плановете на Столична Община да разшири трети метродиаметър, който ще свързва кв. Овча Купел - Център - кв. Левски-Г. На територията на квартала се намират СОУ 'Отец Паисий' и детска градина.
СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:  Сградата е проектирана на 3 етажа, като на всеки етаж има само по два апартамента с функционални разпределения. Отличава се с модерна архитектурна визия, за чиято реализация ще бъдат вложени висококачествени материали. 
Работим и през почивните дни! Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
Водещ брокер:
Мария Кунчева
GSM : 0877 662 614
e-mail: maria.kuncheva@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

8 + 9 =