Продава 2-стаен, Връбница-2, Секция 2

реф.№
1595
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
68
Цена: 
54112€
Етаж: 
2
Етажност: 
8
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!  ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!  ПЕРСПЕКТИВЕН РАЙОН ДО ПАРК И МЕТРОСТАНЦИЯ!

DMG ИМОТИ предлага 2-стаен апартамент в нова жилищна сграда с надземни и подземни гаражи в кв. Връбница-2.

ЛОКАЦИЯ: Сградата е ситуирана на ул. 'Асен Трайков', на пешеходно разстояние от метростанция 'Бели Дунав', близо до входа на Северен парк, магазини 'Билла' и 'Т-маркет', детска градина 90 ДГ "Веса Паспалеева" и 61 ОУ 'Св.Св. Кирил и Методий'.

СТРОИТЕЛСТВО: Сградата е разделена на две секции, съответно на 8 и 9 етажа с общо РЗП 8815 кв.м. В жилищните етажи са проектирани двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. На партера ще бъдат разположени надземни гаражи, общи помещения за велосипеди, магазин, асансьор, един апартамент за инвалиди и мазета. Сградата ще бъде изпълнена с монолитна стоманобетонна конструкция, оразмерена на земетръс, изпълнявана по всички европейски стандарти, с висок клас на използваните материали. Начало на строителството - октомври 2020г. Очакван срок за завършване - 09. 2022г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Ап. 9 в секция 2 се състои от входно антре, дневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна, килер и балкон. Чиста застроена площ на имота: 58,03 кв.м.

СЪСТОЯНИЕ: Апартаментите ще се предават на шпакловка и замазка с монтирана входна блиндирана врата, 6-камерна PVC дограма с троен стъклопакет. 

ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ 

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.

Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.

Работим и през почивните дни! 

Водещ брокер: 
Сергей Сусликов
GSM: 0877494946
E-MAIL: sergey.suslikov@dmgimoti.comВъведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

13 + 6 =