Продава голям 4-СТАЕН, гр. София, Център

реф.№
822
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Квадратура: 
183
Цена: 
366235€
Етаж: 
9
Етажност: 
9
Тип строителство: 

БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА! НОВА ЛУКСОЗНА СГРАДА!

ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира в централната градска част на София, находяща се между министерството на земеделието и Руски паметник, в непосредствена близост с, училища и места за развлечения, разнообразен градски транспорт до всяка точка на града, както и множество държавни учреждения.

СТРОИТЕЛСТВО: Модерно и качествено строителство, при спазване на съвременните европейски стандарти в бранша. Висок клас на използваните материали. Монолитна стоманобетонна конструкция, оразмерена на земетръс. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ европейски производител. Осигурени топло-, хидро- и шумо- изолации. Вътрешни мазилки от естествен гипс за здравословна среда. Инсталации, изпълнени със сертифицирани материали на реномирани производители. Стилна фасада с класическа градска архитектура. Качествена дограма с немски шесткамерен профил, високо-енергийни и ниско-емисионни стъкла, безшумен асансьор.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:входно антре, всекидневна с кухненски бокс и трапезария, три спални, две бани с тоалетни и голяма тераса. Чиста застроена площ 154,88 кв.м. По желание може да се закупи гараж на цена 20000 евро. Гъвкава схема на плащане, съобразена с етапите на строителство. Пусков срок 09. 2021 г.

Предлагаме безплатно професионално съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит чрез наша партньорска консултантска компания.
Клиентите на фирмата ползват и 50% отстъпка от услугите на DMG DESIGN - наша дъщерна компания за интериорен дизайн и реализиране на проекта до ключ.
 Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

2 + 4 =