Продава голям 4-СТАЕН, гр. София, кв. Бояна

реф.№
700
Статус на имота: 
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
244
Цена: 
215000€
Етаж: 
2
Етажност: 
5
Тип строителство: 

ЗАВЪРШЕН ДО КЛЮЧ! ПРОСТОРЕН!

ЛОКАЦИЯ : Апартамента се намира в модерна, функционална новопостроена жилищна сграда с разрешение за ползване, която е разположена на тихо и спокойно място в кв. Бояна, на метри от границата с Национален парк Витоша.  Удобен автобусен транспорт чрез основните булеварди на столицата- бул. България и Околовръстното шосе.  Проектирана е в съвременен стил с френски прозорци. Използвани са качествени материали и най - нови технологии.

СЪСТОЯНИЕ: Апартаментът е завършен със скъпи материали; подове с  ламиниран паркет и гранитогрес, вградена кухня с уреди, две бани със санитария Рока, газово котле, камина, окачени тавани, скрито осветление. Стоманена двустранна каса с MDF плочи. Дограмата е петкамерна PVC с двойно остъкляване с прозрачно стъкло, бял цвят на PVC профила. Луксозни парапети от инокс, цветно стъкло на терасите. Сградата е с изградена газова инсталация с индивидуални котлета, която бъдещият собственик може да свърже със съществуващ и действащ газопровод с отклонение за захранване пред сградата. Сградата е с контролиран достъп.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: коридор, дневна с трапезария и кухненски бокс, три спални, две бани с тоалетни и обща тераса пред хола и спалните. Чистата застроена площ е 144 кв.м. и 100 кв.м. тераса.  Открито паркомясто в двора на цена 6500 евро.  

ИЗЛОЖЕНИЕ: ЮГ/ИЗТОК
 Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 2.5% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Запитване и огледи

9 + 5 =