3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВраждебна
Квадратура: 104
Етаж: 1
Етажност: 3
Цена: 85452€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-град
Квадратура: 97
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 85900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 90
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 86089€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 90
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 86089€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 108
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 86400€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 110
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 88000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛагера
Квадратура: 65
Етаж: 5
Етажност: 14
Цена: 88000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛагера
Квадратура: 65
Етаж: 5
Етажност: 14
Цена: 88000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градКарпузица
Квадратура: 103
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 88000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 111
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 88624€