3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градПавлово
Квадратура: 123
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 129900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМанастирски ливади
Квадратура: 120
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 129990€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градРедута
Квадратура: 125
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 130000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДървеница
Квадратура: 134
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 130000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 108
Етаж: 4
Етажност: 7
Цена: 131000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтрелбище
Квадратура: 90
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 131211€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБорово
Квадратура: 125
Етаж: 6
Етажност: 9
Цена: 131240€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтрелбище
Квадратура: 91
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 131965€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 120
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 132260€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМанастирски ливади
Квадратура: 106
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 133000€