2-стаен

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение Бургас област
Квадратура: 62
Етажност: 2
Цена: 45000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВръбница 1
Квадратура: 59
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 45680€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВръбница 1
Квадратура: 65
Етаж: 1
Етажност: 8
Цена: 47400€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градРазсадника
Квадратура: 50
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 48200€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛюлин - център
Квадратура: 73
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 48540€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градМалинова долина
Квадратура: 58
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 49300€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВръбница 1
Квадратура: 65
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 50390€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛюлин 10
Квадратура: 64
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 51200€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градКръстова вада
Квадратура: 66
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 52500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градБанишора
Квадратура: 67
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 54550€