Сердика | Имоти София - ИмотБГ - DMG имоти - продажба на апартаменти и имоти

Сердика

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСердика
Квадратура: 63
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 63000€