Левски Г

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛевски Г
Квадратура: 48
Етаж: 6
Етажност: 9
Цена: 52900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛевски Г
Квадратура: 64
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 57900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛевски Г
Квадратура: 65
Етаж: 3
Етажност: 9
Цена: 64990€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛевски Г
Квадратура: 80
Етаж: 6
Етажност: 9
Цена: 66000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛевски Г
Квадратура: 64
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 73200€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛевски Г
Квадратура: 84
Етаж: 7
Етажност: 9
Цена: 79000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛевски Г
Квадратура: 84
Етаж: 3
Етажност: 9
Цена: 89900€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение София-градЛевски Г
Квадратура: 108
Етаж: 3
Етажност: 9
Цена: 92000€
Продава
Вид на имота: Заведение
Местоположение София-градЛевски Г
Квадратура: 314
Етаж: 0
Етажност: 9
Цена: 360000€