Дианабад

Продава
Вид на имота: Офис
Местоположение София-градДианабад
Квадратура: 72
Етаж: 0
Етажност: 10
Цена: 69000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градДианабад
Квадратура: 65
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 93900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДианабад
Квадратура: 90
Етаж: 1
Етажност: 8
Цена: 98899€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДианабад
Квадратура: 113
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 164256€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДианабад
Квадратура: 113
Етаж: 5
Етажност: 8
Цена: 164256€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДианабад
Квадратура: 109
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 170000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДианабад
Квадратура: 119
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 172767€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДианабад
Квадратура: 134
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 182196€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДианабад
Квадратура: 131
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 184380€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДианабад
Квадратура: 117
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 186500€