Връбница 2

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 65
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 50520€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 65
Етаж: 5
Етажност: 8
Цена: 51640€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 65
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 51640€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 67
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 53600€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 68
Етаж: 2
Етажност: 8
Цена: 54112€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 69
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 55200€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 70
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 55632€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 70
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 56000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 73
Етаж: 3
Етажност: 9
Цена: 58024€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градВръбница 2
Квадратура: 104
Етаж: 5
Етажност: 8
Цена: 82600€